Perjantaina Ismo Alanko Teholla! Oli mahtavaa! Jos Ismo kuulostaa hyvältä levyllä, niin livenä se on vielä parempi paras parhaampi parhain. Myös Teho Majamäki on ihan virtuoosi. Nuo kaksi saavat kyllä musiikin kuulostamaan upealta ja tarjosivat loistokonsertin! Läpytin käteni kipeiksi ja olin pitkään konsertin jälkeenkin typerä hymy huulillani (ja lauleskelin epävireisesti "kaikki tahtoo elää säkenöivästä voimasta"). Olisin halunnut kovasti ostaa Ismon uuden levyn, mutta päätin olla järkevä ja odottaa vähän aikaa, josko se hiukan halpenisi, kun pitäisi välillä yrittää vähän säästääkin. Olin tosi ylpeä järkipäätöksestäni.

Olen ollut eilen ja tänään niin väsynyt, etten ole jaksanut tehdä paljon muuta kuin katsoa leffoja ja kuunnella
eilen ostamaani cd-levyä Ismo Alanko Teholla: Blanco Spirituals.. On ollut aika rankka ja pitkä työviikko, joten kai ihan siitä johtuen en oikein jaksa tehdä muuta kuin maata sohvassa. Jostain kumman syystä olen myös jatkuvasti hirvittävän janoinen. Enkä oikein siedä kirkkaita valoja. En koe olevani sairas, mutta jotenkin kummallinen tämä olo on. Päätäni kyllä jomottaa, mutta se varmaankin johtuu niskoista. Olin eilen illalla niin katkipoikki, että nukahdin yhdeksän jälkeen olkkarin sohvaan, jossa uinuin koko yön. Nukkumisasento tuskin oli parhain mahdollinen ja niskat ovat hyvin jumissa.

Pitäisi lähteä jossain vaiheessa palauttamaan eilen vuokraamani elokuvat, enkä edes jaksaisi vaihtaa päivävaatteisiin. Ajattelin, että saattaisin juuri nyt pystyä pinnistelemään voimiani sen verran, että jaksaisin laskea kylpyveden ammeeseen ja viritellä cd-soittimen kylppäriin. Menisin vaihteeksi makamaan kylpyyn kuuntelemaan Ismon uutta levyä, sen sijaan että makaan olohuoneen sohvalla kuuntelemassa sitä. Wohou.