Kirjoitettuani edellisen kirjoituksen, alkoi päässäni tapahtua aivotoimintaa, jonka seurauksena oli pakko kirjoittaa vielä tämä seuraava kirjoituskin. Rupesin nimittäin miettimään, että pitäisköhän miun vaihtaa blogin nimeä. (Taasko?) Niin, ajattelin lähinnä sitä, että tämä blogi ei ole kehittynyt oikein sellaiseen kummastelevaan suuntaan, vaan enemmän tämä on miun yleistä löpinää ja urputusta. Että toi nimi on aika harhaanjohtava, kun sen perusteella vois luulla, että mie kummastelen täällä syntyjä syviä.

No, sitten sainkin varsinaisen kuningasajatuksen. Miulle nimittäin blogin nimen keksiminen on yhtä tuskaa, joten ajattelin, että voisin saada jonkun idean, jos katselisin levyjeni kappaleiden nimiä. Niissähän voi olla jotain nasevia juttuja. Ja voi, miten hienoja nimivaihtoehtoja sieltä löytyykään:

Hectorilta (Hector oli suuri suosikkini varsinkin lukion loppupuolella ja yliopiston alussa): Mulla ei oo rahaa (miulle hyvin ajankohtainen teema), Juodaan viinaa (kenties rahattomuutta seuraa syrjäytyminen ja masennus, ja sitä kautta tästä tulee blogin uusi teema. Heh heh...), Ei mittään (Työttömän arkiviisu) (Juu, työtönhän mie piakkoin olen)

Leevi and the Leavingsilta: Nainen toiselta planeetalta (hmm, ei edes ihan hirveä nimi), Muotitietoinen (ja tänä keväänä luomivärin on oltava väriltään... voisko vähempää kiinnostaa...), Kyyhkynen ja kyykäärme (persoonan kaksi puolta?), Vasara ja nauloja (rupeen remonttiraijaksi ja pidän talonrakennusblogia! viitaten Mulla ei oo rahaa teemaan, kyseessä on hökkelitalo)

Ja jos meinaisi ruveta lasta hankkimaan, niin Soul captain bandin Vauvantekohomma!

Juu, että tällaista. Siinäpä mainioita blogin nimiehdotuksia sellaisia tarvitseville. En taida nyt kuitenkaan tarttua itse näihin vaihtoehtoihin. Ehkä mie vaan kummastelen tästä eteenkinpäin. Tai sit keksin jotain. Tai sit en keksi mitään. En varmaan keksi mitään. Ei se nimi vaihtamalla muutu... siis parannu. Sekavaksi vaan menee koko homma. Näin on.