Hienoa. Nukuin sitten vime yönä kellon ympäri. Ei minulla pitäisi olla edes univelkaa, mutta nukuttipa kuitenkin. Yöhön mahtui monia outoja unia, jotka pyörivät mielessä vieläkin, ja joiden merkityksiä yritän hahmottaa. Niska on aika jumissa. Se ei varmaan tykännyt liian pitkistä yöunista.

Ulkona on ihan tuuli ja tuisku, mutta onneksi ei sentään juuri lainkaan pakkasta. Pakkanen ei ole kivaa, silloin ulosmeneminen on niin luotaantyöntävä ajatus, vaikka tietääkin että hyvin topattuna siellä tarkenee.

Suomen elokuva-arkiston näytökset alkavat taas kohta pian. Taidan hankkia kausikortin ja käydä joka viikko elokuvissa. Elokuva-arkiston elokuvat on ihan hauskoja. Vähän erilaisia elokuvateatterielämyksiä. Ja monet on sellaisia mitä ei välttämättä tulisi koskaan muuten nähtyäkään. Ja siinä tulee sitten ainakin yksi viikoittainen rutiini elämääni. Voisi nimittäin tehdä minulle hyvää. Nyt kun ei ole mitään viikkorutiineja, niin olen ihan pihalla viikonpäivistäkin. Luin äsken jostain blogista hyvän viikonlopun toivotuksia, ja kummastelin että mikä ihmeen viikonloppu. Mutta tadaa, nythän on perjantai. Näin se viikko etenee.