Hihii. Arvatkaapas  monta tuntia tiskasin tänään. Kolme tuntia.

Huomenna olisi siivottava kämppä ja leivottava piirakka pikkujouluihin. En ole ennen tehnyt tuolla täytteellä, joten vähän jänskättää, että toivottavasti siitä tulee namia kun se tulee muidenkin syötäväksi kuin vain minun...

Tänään kävi Ystävä piipahtamassa kylässä. Ystävä jota en ole nähnyt pitkään aikaan. Pidemmin näemme lauantaina. Kummastelimme ihmisiä, itseämme ja erinäisiä sosiaalisia tilanteita. Tai omaa toimintaamme näissä tilanteissa. Olemme jotenkin niin samanlaisia siinä suhteessa, että on kivaa jutella, kun ymmärtää toista niin hyvin.

Outoa, että vuosien lisääntyminen on muuttumassa pelottavaksi. Ennen oli vain kivaa olla vanhempi, nyt sitä tahtoisi jarruttaa. Monistakin syistä. Sellaisista syistä joita nuorempana ei tullut ajatelleeksikaan.

Eilen oli muuten pitkästä aikaa päivä, jolloin en avannut tietokonetta kertaakaan. Kai se on ihan hyvä välillä pitää taukoa. Kun ei ollut kone auki, niin maltoin ruveta illalla nukkumaankin ihan järkevään aikaan. Tai sitten se johtui siitä, että edellisenä yönä olin nukkunut vain vähän yli neljä tuntia ja olin aikasta väsynyt.