Asunnon lämpötila lähentelee 29 astetta. Viime kesänä oli vielä kuumempaa, mutta ei tämäkään varsinaisesti kylmä ole. Onneksi ei ole tarvinnut juuri olla kotosalla kuin aamuisin ja iltaisin. Olen viettänyt kesää. Istuskellut ulkona, pikniköinyt, uinut, muuten vaan oleillut. Polttanut itseni ainakin melkein, mutta sille ei voi mitään. Olen lätrännyt aurinkovoidetta itseeni vaikka millä mitalla.

En ole valittanut moneen päivään (!) helteestä ja siitä että se saisi loppua ja syksy jo tulla. Helteessäkin on puolensa. Kun vaan saa olla ulkona, pukeutuu mahdollisimman vilpoisasti, muistaa juoda tarpeeksi, suojautuu auringolta ja pääsee pulahtamaan välillä järveen, niin helteestä näköjään oppii nauttimaan! Hii.

Kävin tänään pistäytymässä Kuopiossa, jonka Clas Ohlsonilta löysin kätevän piknikhuovan aika edukkaaseen hintaan. Sen toinen puoli on vettä pitävä, ja toinen puoli on ihanan tuntuista fleecemäistä pintaa. Juuri sellainen mitä kaipailinkin. Löysin myös nätit bikinit alennusmyynnistä alle kuudella eurolla. Käsittämätöntä shoppailuonnea yhdelle päivälle.

Ismo Alanko on tämän kesän musiikillinen ihastukseni. Olen lauleskellut koko päivän: "Taiteilijaelämää, minä, Melleri ja Morrison." Mutta en kuulosta (ihan....) yhtä hyvältä kuin Ismo.