Tappelin tänään pitkästä aikaa barresointujen kanssa. Kitaransoiton opetteluni on töksähtänyt siihen, kun käteni vaikuttavat täysin kyvyttömiltä vääntymään lähellekään toimivaa barresointua. Se hitsin barrea vaativa äffäsointu löytyy vieläpä todella monesta kappaleesta, joten turhauttaa kun sitä ei osaa.

Olen kyllä törmännyt parissa paikassa sellaiseen "lahjattomien feikkiäffään" jota käsittääkseni voisi käyttää oikean f-soinnun sijasta. (En ymmärrä kyllä sitä logiikkaa, ei se mielestäni kuulostaa mitenkään samalta. Mutta se väärä f opetetaan esim. ala-asteen musiikin kirjassani, joten kai se on sitten jollakin tavalla oikeakin...) Mut en taho käyttää sitä lasten ähvää! Tahon oppia oikean ähvän! Haluan kouluttaa taipumattomat sormeni vääntymään barresointuihin, niin että lopputuloksena on muutakin kuin säälittävä RÄMPS.

Pitäisi varmaan hankkia jossain vaiheessa kitaransoiton opetusta joltakulta osaavalta. Tunnustan rajani ja myönnän, etten ole niin musikaalinen, että oppisin ihan itse. Ei tapahtunut sellaista ihmettä, että sisältäni olisi kuoriutunut musiikkinero, joka on vain piileskellyt siellä kaikki nämä vuodet odottaen sitä päivää kun hankin itselleni kitaran.