Tämän viikon maanantai oli oikein Maanantai isolla ämmällä, eli niin veemäinen kuin päivä nyt osaa olla. Tuntui kaikki olevan väärin päin, juuri päinvastoin kuin haluaisin, eli sellainen hyvin kokonaisvaltainen kökköfiilis, überstressiangstiyksinäisyyskasauma. Nyt olen tiistaista asti vähän hämmästellyt sitä, miten hyvällä tuulella olen. Minne se angstipeikko näin äkkiä katosi ja miksi ja miten? Iloistahan se vain on, totta kai.

Hyväntuulisuuttani alleviivaa se fakta, että ostin Lauri Tähkän & elonkerjuun levyn (kaksi levyä..). Olin kesällä erittäin kovin ihastunut Pauhaavaan sydämeen ja se kappale on linkittynyt minun mielessäni vahvasti viime kesään, joka oli kieltämättä aika kiva kesä. Lauri Tähkästä ylipäänsäkin tulee mieleen kesä ja valoisuus, ja kepeä kesämieliala. Kesästä ja musiikista tuli mieleeni, kuulin tämän kappaleen, ensimmäistä kertaa viime kesänä Ilosaarirockin klubilla. Rakastuin. Ismo on ylihyvä. Päästänkö irti vai pidänkö kiinni, siinäpä kysymys.

Pian alkaa hyväntuulisuudenpönkitystunti, eli kesä&Pölönen&Pohjois-Karjala. Karjalan kunnailla kutsuu television ääreen.