Suola haastoi miut seuraavalla ohjeistuksella:

"Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä"

Elikkä siis: Tällä hetkellä miulla on päällä violetit muksavat kotilötköilyhousut (lempparini) ja sinivihreäraitainen paita. Jalassa musta-vihreä-puna-sävyiset villasukat joissa on kisujen kuvia.

Oikeesti mie sain ton haasteen jo eilen, elikkäs voin sit kertoo nekin vaatteet niin menee niinkus sääntöjen mukaan! Eilen siis samat kotipöksyt, mutta sinivihreäraitaisen paidan sijaan vihreä paita, jossa on edessä taskut (ja joka olisi muuten oikein kiva paita mutta se on hassusti nyppääntynyt pesussa tosi nopeasti eikä sitä viitsi käyttää kuin kotipaitana) ja kissavillasukkien sijaan paljaat varpaat. (Nyt täällä alkaa jo palella varpaita ilman sukkia, syksy on tosiaan tullut.)

Juu, ja haasteen saa napata täältä ken tahtoo. Mie oon niin epähyvä haastamaan ketään.


Tämän päivän...

...tunnelma: verhot kiinni, paljon kynttilöitä ja syysmelankoliaa. (Mikä ei siis missään nimessä ole huonoimman laatuista melankoliaa vaan melkeinpä taide-elämysmäisen nautittavaa.)

...musiikki: CMX:n Rautakantele

...kiva juttu: tulitikun sytyttäminen kynttilästä (se roihahtaa kivasti ja kuuluu hauska sihahtava ääni)

...ruoka: tumma suklaa ja suklaaminttujäätelö

...kirja: Harry Potter and the Deathly Hallows (hihii, hihii, koukutus)

...urheilusuoritus: lähden ostamaan lähikaupasta lisää teetä. (Vähänkö kiva tuo Earl Grey Collection, kun ovat pistäneet samaan pakkaukseen Earl Greyn, Persian Earl Greyn, Russian Earl Greyn ja English Breakfastin!)

Hitsi, rupes satamaan kaatamalla. Pakko siirtää päivän urheilusuoritusta myöhempään ajankohtaan.