Päätin viimeinkin uudistaa ulkoiluvaatevarastoani, joka on tähän asti ollut suoraan sanoen surkeahko. Johtuen typerästä pihiydestäni. Kyllä minä ostan paljonkin sellaisia halpoja 10-25 euroa maksavia vaatteita, koska ne eivät tunnu kovin paljolta kertaostoksena. Mutta urheilu- ja ulkoiluvaatteet on ihan mielettömän hintaisia. Miksi ihmeessä niiden pitää maksaa niin paljon? Iskin kaupassa silmäni ihan nättiin ulkoilutakkiin, jonka hinta sitten olikin jotain 300 euroa, eikä siihen edes kuulunut housuja. Mahotonta meininkiä.

Mutta löysinpä sitten kuitenkin suhteellisen lyhyen etsinnän jälkeen 159 euroa maksavan sail&ski-puvun, joka oli sopivan mallinen ja nätin värinen (valkoinen takki, ruskeat housut). Se takki on jopa sellainen, että sitä melkein kehtaisi pitää farkkujenkin kanssa talvitakkina. Nyt minulla siis viimein on kunnollinen topattu ulkoiluasu! Ei enää lököttäviä ulkoiluhousuja, joissa on hirvittävä pussi vyötäröllä! Ei enää kolmea kerrosta aluspaitoja vuorettoman tuulitakin alle! Tekisi mieleni lähteä heti lenkille kokeilemaan uutta asuani, kun ulkona on  niin mukava ilmakin.

Kissakin oli tyytyväinen ostoksestani. Sen mukana tuli nimittäin suuri muovipussi, jonne Kissan piti heti itsensä survoa ja sitten yrittää muovin läpi metsästellä jalkaani tai ylipäänsä kaikkea pussin ulkopuolella olevaa.