Kuten jo mainitsin, niin sain tänään selville, että on olemassa toinenkin Ajatusten kaatopaikka. En ihan periaatteesta halua blogini olevan samanniminen kuin joku muu, varsinkin kun se joku muu on laittanut sen nimen blogillensa ennen minua. Hänellä olkoon silloin oikeus tähän nimeen.

Olen tänään muun ahkeroinnin välissä yrittänyt vähän pohdiskella blogilleni uutta nimeä. Ja nyt selvittelin sitä koituisiko tuosta nimenmuutoksesta mitään hankaluuksia. Ja siltä vaikuttaa, että nimenmuutos on aika yksinkertainen tehdä itse blogiin, kävijälaskuriin ja blogilistalle. Ja ilmeisesti (toivottavasti) blogini ei  pitäisi tilaajienkaan listoilta kadota, vaan muuttua vain erinimiseksi... Näin toivon ainakin kovasti.

Siltä nyt tuntuisi, että blogini uusi nimi liittyisi jollain tavalla nimeeni Kummastus. Eli olisi joko pelkästään se, tai sitten jonkunlainen väännös kummastusteemasta. Päätän sen huomenna, kun ajatustoimintani on hieman kirkkaampaa. Nyt olisi nukkumaanmenon aika... Ja huomenna siis vaihtuu kenties blogini nimi.