Tänään on ollut oikein myönteisä päivä aamun pienestä pommiinnukkumisesta huolimatta. Lallatilaa, elämä on ihanaa, ja niin edespäin. Hassua, kun kaikki on elämässäni ihan samalla tavalla tänään kuin eilenkin, ja silti eilen mörtsilöin oikein kunnolla ja tänään taas en mörtsilöi ollenkaan. Lopoisa päivä kerrassaan. (Yritän muodostaa tälle sanalle sopivaa käyttötarkoitusta.)

Mainoskummastelua: En oikein ymmärrä sitä mainosta, jossa säästöpossu on hätää kärsimässä kun sitä ronkitaan veitsellä. Minulle tulee siitä aika surullinen olo. Ei ainakaan herätä suuria ostofiiliksiä. Samoin se pelottava moottorisaha?pellemainos on jotenkin karmiva. Mutta kai jotkut minua viisaammat ihmiset tietää mikä saa ihmiset ostamaan.

Nyt olisi jo aika ostaa joululahjoja. Olen hankkinut vasta muutaman. Tänä vuonna ei ole minkäänlaista intoa lähteä kauppoihin joululahjashoppailemaan. Taitaa jäädä viimeiselle viikolle lahjojen hankinta. Sitten siellä ängen tungoksessa, latelen kirosanoja mielessäni ja ärsyynnyn kun en keksi mitään. Pitäisi löytää olevinaan jotain persoonallista, kivaa, käyttökelpoista, sellaista josta kuvittelisin lahjansaajan tykkäävän, josta itsekin tykkään ja joka olisi vielä suhteellisen edullista. Ihanaa kun tulee joulu ja lahjojen antaminen on mukavaa, mutta se kaupoissa roikkuminen ei nyt oikein houkuta.