On tosi tylsää, kun saa tekstiviestin ja odottaa innolla että kukahan minuu on kaivannut, ja sit siellä onkin joku puhelinoperaattorin mainosviesti. Onneksi ne edes lähettelee niitä yleensä suurinpiirtein samaan aikaan aamupäivällä, ettei aamuviesteiltä sitten odota liikoja...

Hurmaavan terveellinen lesekaurapuuromarja-aamupalalinjani tyssäsi tänä aamuna kun kaikki kolme syvää käyttölautastani ovat likaisena. Enkä ole ollut tiskaamattakaan kuin vähän yli vuorokauden. Kuka miun lautaset sottaa, häh?

Olen niin tottunut tähän outoon talveen, etten oikein jaksa valittaa tästä, enkä ahdistua siitä, että onpas täällä nyt niin pimeetä ja masentavaa. Mieluummin lämmin keli ja lumeton maa kuin hirveät paukkupakkaset. Vaikka voidaanhan me vielä saada lumeton maa ja paukkupakkasetkin.

Rimakauhua ja rakkautta on ihan mahtisarja! Henkilöhahmot on loistavia. Aidontuntuisia. Inhimillisiä. Niissä on jokaisessa omat hyvät ja huonot puolensa. Joskus aiemmin en tykännyt Jennystä ihan hirveästi, mutta nyt olen melkein tulossa Jennyfaniksi. Sillä on niin ihana puhetapakin. Ne on kyllä kaikki niin hyviä. Davidkin on johdonmukaisesti ärsyttävä. Pidän yleensäkin englantilaisista sarjoista, ja myös hyvin tehty draamakomedia on hieno juttu! Saa toisinaan nauraa ja toisinaan itkeä. Tahtoo lisää tuotantokausia haltuunsa!

Kyllä nyt taitaa olla pakko ruveta tiskaamaan. On niin mahoton nälkä. Ja vaihtoehtoruoat on puuro ja murot. Niitä ei oikein matalalta lautaselta viitsi syödä. Tai no, ei ainakaan muroja. Jos niihin meinaa laittaa maitoakin. Pelkät murot on aika kuivia.