En yleensä pidä tosi tv-ohjelmista. Jostain kumman syystä big brother on tehnyt tässä poikkeuksen, eli olen katsonut niitä brittiversioita ja ensimmäisen suomen big brotherin myös. Tänä vuonna jäin koukkuun varsin myöhäisessä vaiheessa, mutta sitten muutaman viikon seurasinkin ohjelmaa kohtalaisen tiiviisti. En tiedä miksi, mutta nyt tuntuu, että joku on ruvennut tökkimään koko sarjassa. Siellä ei oikeastaan tapahdu mitään hauskaa. En muista, että olisin juuri kertaakaan saanut edes nauraa kilpailijoiden edesottamuksille. Eikä siellä ole myöskään ketään niin raivostuttavaa tyyppiä, että sen raivostuttavuudesta olisi oikein hupiakin. Eikä ketään sellaista piristävää hassua persoonallista tyttöstä kuin vaikkapa Kathy oli viime vuonna ("minut on juuri kyseenalaistettu" vai mitenkähän se meni?). Kyllä "keitit hyvät perunat, halataan" Perttukin oli usein viihdyttävä juttuineen.

Höm. Mistähän se johtuu, etteivät kilpailijat jaksa innostaa enää tarpeeksi.

Kaki - On puhunut niin paljon virpomisesta, että maku on mennyt pääsiäismunista moneksi vuodeksi eteenpäin....

Mira - Olen yrittänyt olla Mira"fani" ilmeisesti koska minulla on jostain syystä taipumus olla sen puolella, joka on häviöllä tai ei ole suosittu. Ja kyllä tykkäänkin Mirassa joistain puolista. Nykyään vaan tuntuu, että se liian usein sanoo tai tekee jotain sellaista, että tekisi mieli huutaa, että Mira, EI NOIN!

Jani - Kun nyt näyttää siltä, ettei lemmen liekki leimahda Miran ja Janin välille, niin Jania tuskin riittää pitämään kiinnostavana ainoastaan se, että se näyttää hyvältä lasit päässä.

Sari - On ihan yleismiellyttävä, ellei oteta lukuun sitä laulamista ja Kakin kanssa kiehnäämistä (mitä en osaa pitää viihdyttävänä). Mutta riittääkö yleismiellyttävyys viihdyttämään seitsemänä iltana viikossa...

Hanne - Niin se Jennin kaveri. Mutta pisteitä pitää antaa siitä, että Irmasta kyllä tykkäsin.

Olli - Taitava, luova ja hauska ihminen, ja peikkotukka ja lököttävät housutkin ovat ihan kiva persoonallinen lisä... Saa nähdä paljastuuko Ollista taitava peluri, vai nouseeko voittajasuosikikseni... (kun pelureista mie en tykkee)

Mia - En tiedä. Ei oikeastaan juuri sanottavaa. Mia on nostanut pisteitään talossavietettyjen viikkojen myötä, mutta. Mutta mutta mutta.

Big brother menee parhaillaan televisiossa, ja minä istun mieluummin tässä koneella kirjoittamassa beebeestä kuin oikeasti katson sitä. Nyt kyllä näyttää pahasti siltä, että olen kohta ex-bb-katsoja. Eikä siinä tietysti olisi mitään huonoa, jos käyttäisin nuo seitsemän tuntia viikosta johonkin hyödyllisempään.