Yskä vaan jatkuu. Viime yönä heräsin järkyttävään yskään, joka ei meinannut lakata ollenkaan. Piti nousta ylös juomaan teetä ja syömään yöpalaa. Sitten piristyinkin sen verran, että meni kolmisen tuntia valvoessa. Ja yskiessä.

Yskän ja nuhan lisäksi flunssa näkyy siinä, että huomaan väsähtäväni helposti, jos lähden esimerkiksi kauppaan tai muuten vain ulos. Tulee jotenkin outo heikko olo. Sen takia en oikein uskalla käydä olemassa kovin pitkiä aikoja ulkosalla. Hölmöä, kun nyt olisi niin hyvät ilmatkin. Mutta pitää ottaa iisisti. Ei huvittaisi sairastua pahemmin, kun lauantaina olisi lähtö sinne Turkuunkin. Se on sen verran innolla odotettu reissu, että peruuntuminen harmittaisi.

Olen ihan Queen-innostunut. En tiedä miksi minulla on ollut ennen joku ennakkoasenne, enkä ole viitsinyt edes tutustua yhtyeen tuotantoon tarkemmin. Nyt olen melkeistä rakastunut I'm going slightly madiin. Mielettömän upea kappale. Ja Freddien ääni. Tässä kappaleessa mielestäni korostuu Freddien hieno persoonallinen ääni ja taito käyttää sitä. Kappaleen tulkinta. Taas yksi levy lisää listalleni 'nämä ostan sitten kun minulla on varaa'.
Elikkäs ei kun vaan työhakemuksia väsäilemään, mikäli levyostoksille mielii...