En löytänyt citymarketista varhaisperunoita, joten syön eiliseltä jäänyttä kana-parsakaali-aurajuusto-kermakastiketta sellaisenaan ilman lisuketta. Erinomaista itseasiassa ihan noinkin.

Olen juuri yrittänyt väännellä sormiani epäinhimillisiin barreasentoihin. Tässä vaiheessa kitaraharjoittelua minusta tuntuu, etten saa ikinä pakotettua kättäni sellaiseen asentoon, ettei sointu kuulostaisi vain rumalta räpsähdykseltä vaan musiikilta. En tiedä ovatko sormeni liian lyhyet tai liian taipumattomat, vai onko tämä vain yksi niitä asioita, jotka oppiakseen pitää harjoitella ihan perhanasti.

Oletan ja odotan, että Q qolahtaa huomenaamulla eteiseni lattialle. Olen kyllä vähän pettynyt jos se ei tulekaan vielä huomenna. Kun ei voi olla ihan varma siitä miten kauan lähetys kulkee postissa. Minusta on hiukan hämmentävää alkaa tässä iässä "fanittaa" jotain yhtyettä melkein samalla innolla kuin joskus hassuna nuorison edustajana. Mutku Freddie Mercuryssa vaan on sitä jotakin, ja sillä on niiiin hieno ääni ja niillä on niiiiin hyviä kappaleita. Tykkään siitä mahtipontisuudesta, jota niiden kappaleissa on. Minusta tuntuu, että voi olla olemassa parempikin sana kuvaamaan sitä juttua, josta Queenin musiikissa pidän, mutta mahtipontinen oli kuvaavin sana jonka löysin sanavarastostani tähän hätään.