Tarpeeksi aikaa kotihousuissa viettäneenä päätin tänään repäistä ja laittaa hameen. Ja en tiedä mikä ihmeen juttu tämä on, että taas tuli laitettua piiiiitkästä aikaa sitä ripsiväriä hameen seuralaiseksi. Ehkä saan hametyttöilystä inspiraation harrastaa myös ripsivärityttöilyä. Ehkä näin.

Katsoin tänään päivällä Ally McBealin uusinnan. Niitä on ilmeisesti tullut jo jonkun aikaa, mutta vähän kehnoon katseluaikaan. Sattui tänään olemaan juuri se jakso, jossa Ally tapaili miestä, joka siihen aikaan kun nuo tulivat ekan kerran telkkarista, oli mielestäni maailman söpöin. (tämän näköinen) Voi voi sitä nuoruutta, jolloin osasi tykätä telkkariohjelmistakin ihan eri tavalla ja innostua söpöistä miehistä. Tämä on se nostalginen ennen oli kaikki paremmin -ilmiö, joka on hyvin pettävä, koska ennen ei todellakaan ollut kaikki paremmin.

Olin eilen oikein päättäväinen ja pakotin itseni menemään nukkumaan ajoissa (siis vähän kahdentoista jälkeen). En kuitenkaan saanut unta kuin vasta joskus kahden ja kolmen välillä. Ärsytys. Ehdin jo siinä unta odotellessani pyörittelemään päässäni kaikenmaailman kummia mielikuvia. Kuten kirjailijaa riitelemässä romaaninsa päähenkilön kanssa. En ymmärrä mistä sekin putkahti päähäni. Ja sitten aamulla en tietenkään jaksanut herätä kymmentä vaille yhdeksän, jolloin kelloni soi. Pahuksen unirytmi. Varsinkaan tähän aikaan vuodesta ei ole yhtään kivaa herätä myöhään, kun ulkona alkaa jo hämärtyä kohta heräämisen jälkeen.

Jatkaakseni vielä tyttöilyaihetta, niin tekisipä mieleni mennä kauppoihin katsastelemaan vaatteita. Haluisin sellaisen pirteän värisen v-kaula-aukkoisen pitkähihaisen paidan, jossa saisi olla mielellään jotain kuviointia. Ja tietystikin kun sellaisen haluaisin, niin sellaista ei löydy mistään. Kaikki kaupat vaan pursuaa yksivärisiä peruspaitoja, eikä niissä ole edes kovin kiintoisia värivaihtoehtoja.