Kävin katsomassa Markku Pölösen Lieksa! elokuvan. Olen pitänyt tähän mennessä kaikista Pölösen ohjauksista, eikä Lieksa ollut poikkeus. Omalaatuisesta Koppelon perheestä kertova elokuva oli sopivan persoonallinen, ja mukana oli paljon hyviä näyttelijöitä. Elokuvassa oli myös varsin mainiota huumoria. Vähän väliä sai nauraa, ja ainakin pariin otteeseen repesin niin, etten voinut välttää hihittelemästä vielä pitkään kohtauksen loputtuakin. Suosittelen siis.

Sain Harryn loppuun. Jotenkin tyhjä olo tuli kirjan loppupuolella, kun tajusi, että tämä on nyt se viimeinen kirja, ja kohta se on luettu. Pitäisi kyllä lukea se toiseksi viimeinenkin uudestaan, koska tajusin tätä lukiessani, että olen onnistunut aika autuaasti unohtamaan osan aiemman kirjan tapahtumista.

BB-kilpailijoiden lempparibiisi, iki-ihana Pumppulaulu on nähtävästi saanut osakseen suurta suosiota myös BB-talon ulkopuolella, sillä blogiini on lähiaikoina tultu tosi usein sen tyylisillä hakusanoilla kuin "meidän laivassa" tai "pumppulaulun sanat". Mie osasin kyllä ennakoida tän trendin aika hienosti, kun lauleskelin pumppulaulua jo joskus keväästä tai alkukesästä! (Tosin minun minun mielestäni sanat menevät "meidän laivassa, siinä on iso reikä pohjassa", kun taas beebeeläiset laulaa "meidän laivassa on suuri reikä pohjassa". Kumpi lienee oikea versio, ja liekö sillä mitään väliä...). Juu, ihan kiva biisihän se on ja näin, mutta en kyllä välttämättä tahtoisi sen raikavan subilla 22.00-23.00 välisenä aikana enää yhtään kertaan.