Jep jep. Blogin nimi on vaihtunut. Aiemmin jo uhkailinkin jotain sen tapaista, vaikka väliaikaisesti hylkäsinkin ajatuksen. Aivoni ovat silti raksuttaneet uutta nimeä pohtien. Mietin myös vähän sitä, pitäisikö minun aloittaa kokonaan uudessa blogissa uuden nimen kera. Mutta en sitten nähnyt siihen mitään syytä, koska blogin sisältö ei muutu miksikään. Nyt lupaan teille lukijoilleni, etten enää mene vaihtelemaan tuota nimeä, vaan se pysyy. Tässä vaiheessa on siis loistava tilaisuus karjaista miulle, että "yäks, vaihdapas äkkiä takaisin siihen entiseen nimeen, se oli parempi!"

Voi, onpas tämä blogin nimen vaihtamisjuttu ollut aika vaikeaa ja "tuskaista". Siis lähinnä sen nimen keksiminen. Sellainen yksinkertainen ja yleispätevä mutta jollain lailla minua kuvaava. Toivottavasti tämä nimi nyt toimii sellaisena. Ainakin minun päässäni se kuulostaa siltä. Mutta otan mielellään palautetta vastaan, miltä se vaikuttaa muiden silmin katsottuna. Myös sitä "yäk vaihda entiseen" palautetta.

Vaan eikö kevät olekin kiva?! Aurinko ja kevään tuoksu. Sulanut joki. Tähtiä sataa veden pintaan. Ulkona voisi olla vaikka kuinka paljon. Tänään istuin taas pitkän tovin mattolaiturilla vaikka siellä tuulikin vähän kylmästi.