On ollut kyllä mukava päivä. Vaikka en saanut tehtyä sellaisia varsinaisen järkeviä asioita. Kuten aherrettua geen kimpussa. Tai laitettua ruokaa (lukuunottamatta epäonnistunutta ja pahaa munakasta). Pääasiallinen ravintoni tänään ovat olleet weetabix crunchy bran murot.

Olin ystävän luona kylässä rämpyttämässä kitaraa. Ja sehän oli mahottoman mukavaa. Opin soittamaan sointuja. Minulle tämä on suuri ja hieno asia, koska en ole koskaan kitaraa soittanut. Nyt olisi tarkoitus opetella. Kitara olisi ostoslistallani, heti tuon geen valmistuttua. Lauluääntäni ei juuri voi kehua, joten voinpahan harrastaa musiikkia ainakin soiton merkeissä. Paitsi, että aion kyllä hoilottaakin kappaleita niitä soittaessani. Anteeksi naapurit. Innostuin kyllä tästä kitarahommasta taas lisää. Vähän liikaakin, kun en voi antaa itselleni lupaa hankkia sitä soitinta ennen kuin tää miun iguisuusprojegti on valmis. Tahtoo heti nyt sen kitaran! Tahtoo jatkaa sointujen rämpyttämistä! Se oli kivaa! Vaikka sormenpäät on kyllä nyt vähän kipeinä. Ai niin, jos joku osaa suositella hyvää (ja halpaa) akustista kitaraa, niin otan vinkkejä mielelläni vastaan!

En ymmärrä miksi munakas on minulle ihan mahdoton valmistettava. Luulisi, että se olisi yksinkertaisimpia ruokia mitä voi tehdä. Mutta ei, minun munakkaani epäonnistuvat aina. Olen ehkä jotenkin uusavuton tai jotain. Mutta onnistun ilmeisesti paistamaan sen joko liian kuumalla, jolloin se kärähtää jo pohjasta ennenkuin on päältä hyytynyt, tai ei tarpeeksi kuumalla, jolloin siitä ei tule ainakaan mitään munakasta. Sellaisia kokkareita vain. Ainakin tänään tuli sellaista. Enkä ymmärrä miksi edes ikinä yritän tehdä munakasta, koska minusta se ei maistu kovin hyvälle, ja siitä tulee aina huono olo. Olkoon tyhmät munakkaat miun puolesta. En ois halunnukkaa.

Ensi viikko on aika toiminnantäyteinen. Olen vähän huolissani opiskelumotivaationi suhteen kaiken sen muun häslingin keskellä. Keskiviikko pitää omistaa itsenäisyyden juhlistamiselle. Perjantaina ja lauantaina on pikkujoulut. Ja lisäksi ensi viikolla tulee kaksi kaukana asuvaa ystävää kaupunkiin, eli heitäkin tulen näkemään. Odotan kyllä tulevaa viikkoa ihan innolla. Loistavaa nähdä näitä ystäviä pitkästä aikaa.