Minusta tulee lähes aina hysteerisen naureskeleva, kun saan yliopistolla ruokaa. Pitäisikö ruveta epäilemään, että mitä ne meille oikein syöttää? No, todellisuudessa naureskeluni johtunee siitä, että en ole syönyt mitään aamulla ennen yliopistoruokailua, ja sitten vetäistessäni äkkiä suuren annoksen ruokaa verensokeri humahtaa ylös tai jotain vastaavaa (en ole todellakaan mikään ravintotieteilijä, en edes sen verran että tietäisin onko ravintotieteilijä mikään oikea sana).

Tänäänkin tuli taas kerrottua maailman huonoimpia juttuja ja naureskeltua niille sitten itse maha kippurassa. Onhan se hyvä, että hauskuuttaa edes itseään. Vaikka ei miun kaveria naurattanut yhtään. Outoa. Ne kun oli niin hhausskoja juttuja että!

Tänne miun blogiin on päädytty googlesta toisinaan vähän hassuilla sanoilla. Harmi, että ne oudoimmat jutut olivat hävinneet, kun tuo laskuri näyttää niitä vaan tietyn verran. Tajusin sen vasta nyt, kun rupesin niitä googletuksia listaamaan. Noiden kadonneiden hakusanojen joukossa oli muistaakseni ainakin 'nuoren naisen rinnat' (joo tästä aiheestahan kirjoitankin jatkuvasti?) ja 'haluan olla laiha' (taisin kirjoittaa jotain nykyajan naisihanteesta, jossa mainitsin sanan laiha). Tässäpäs hakusanoja, joilla tänne on päädytty lähiaikoina:

- mira + maajussille morsian
- mira + fani
- bb miran fanit
- Kathy Big Brother kuvat
- big brother
- big brother rinnat

(bb fanit ovat nähtävästi ahkeria googlettajia)

- kinkku sipuli piiras x2
- kinkkupiirakka
- Päivien viemää x2 (hmm.. mahtoivatkohan tuolla hakusanalla tulleet löytää etsimänsä... Älytön raapustus, joka päätyi ajatukseen siitä, voiko vaaleanpunainen uimalakki päässä huijata olevansa kalju)
- runo marraskuulle
- klipsi x2
- joulukalenteri koodi (?)
- kaunista jouluista
- kaunis nainen
- liian isot rinnat
- kari heiskanen huumori
- tyttöily
- linnunradan käsikirja liftareille juoni
- linnunradan käsikirja liftareille, analyysi