Kentin kappale Ingenting on kolahtanut minuun ja kovasti. Replay, replay, replay. En ole ennen tajunnut tykätä Kentistä näin kovasti. Mahtaakohan niiden vanhemmillakin levyillä olla tuonkaltaisia helmiä, joita en vain ole vielä löytänyt...? Tahdon ainakin uusimman levyn! Halvennusta odotellessa. Ellen sorru ennen sitä.

Uusi asunto alkaa nyt näyttää kodilta. Tosin minusta ei ihan tunnu siltä, että olisin kotona. Eikä kyllä tunnu siltäkään, että olisin kylässä tai matkoilla. Kyllä minä vielä jossain vaiheessa tajuan. Vaikka kyllä minä jo nyt olen alkanut kehittää jonkinnäköistä tunnesidettä tähän asuntoon. Täällä on juttuja joista tykkään. Tänään intoilin siitä, kun laminaattilattialla voi luistella villasukissa! Ja tämä tuntuu kotoisalta. Vaikkakin sisustus on vielä vähän kesken. Haaveilen ihanasta löhösohvasta, jossa voisi katsella telkkaria oikein mukavassa asennossa. Tällä hetkellä olohuoneen istumapaikkatilanne on pikkuisen kehnon puoleinen.

En ole vielä ihan hirveästi tutustunut asuinympäristööni. Tiet keskustaan ja lähimpään kauppaan ovat tosin jo tulleet tutuiksi. Ajattelin huomenna lähteä kävellen tai pyöräillen tutustumisretkelle. On kivaa kun kaikki on uutta ja ihmeellistä. Ja toisaalta myös mukavaa tietää minkälaisessa ympäristössä asuu ja sitä kautta hahmottaa olinpaikkansa paremmin. Tällä hetkellä en edes kovin hyvin täällä sisällä ollessani käsitä sitä, missä kaupungissa tai kaupunginosassa olen, ja se aiheuttaa hieman irrallisen olon.

Hih! Näin tänään jouluvalot! Ensimmäinen havaintoni tänä syksynä. Aika hämmentävä elämys.