Olen ollut kovasti sitä mieltä, että ei mitään jouluhössötystä ennen joulukuuta. Noh, tänään sitten kaupasta tarttui kuitenkin mukaani jo pari joululahjaa. Mutta niinhän se on, että silloin pitää ostaa kun jotain löytää... Olin jo melkein ostamassa jouluvalojakin, mutta tulin sitten toisiin ajatuksiin kun en oikein keksinyt, että
mihinkä ne olisin pistänyt.

Piirakkainnostukseni jatkuu.

274056.jpg

Rahkapersikkapiirakan jälkeen teki mieli tehdä toinenkin rahkapiirakka, mutta kokeilin tällä kertaa täytteeksi mustikoita ja vadelmia. Siitä tuli myös hyvää, ainakin koemaistannan perusteella. Mutta piirakkahan ei ikinä ole lämpimänä niin hyvää kuin se on kylmänä. Ainakaan rahkapiirakka. Siis ajattelin laittaa piirakan jääkaappiin kylmenemään, käydä lenkillä ja sitten voin herkutella.

Herkuista puheenollen ostin tänään ensimmäistä kertaa Atrian ohutta hunajapaahdettua broilerifilettä. Oli kannattava kokeilu, se oli varsin maukasta. Nam nam. En ole aikoihin ostanut mitään lihaleikkeleitä, joten vaihtelu virkistää.

Alan pikkuhiljaa uskoa, että en välttämättä ole aivan täysin tumpelo emäntä. Kun olen kerta onnistunut tekemään jo neljä kertaa peräkkäin piirakan, joka on ollut ei pelkästään siedettävää vaan ihan oikeasti hyvää. Tosin ei kai niitä voi pilata, jos vaan tekee pääasiassa ohjeen mukaan ja soveltaa järkeään käyttäen. Ehkä pitäisi tehdä välillä muutakin kuin piirakoita. Mutta kun nyt on piirakkainnostus, niin ei voi mitään.

Hih. Tuli sellainen huvittava tunne, että kohta minulle varmasti käy Bridget Jonesit. Eli alan uskoa olevani superkokki, kunnes joku Bridgetin sinisen keiton tapainen möhläys romahduttaa uskoni omiin taitoihini hyvin totaalisesti.